DAMEFRISØR MED EN RAR OG BEHAGELIG ATMOSFÆRE

Dress Hair Design i Værløse ved Farum nær Ballerup er en modebevidst og detaljebevidst damefrisør. Vi benytter skandinaviske produkter til skandinavisk hår i vores salon, og det er naturligvis veganske hårprodukter. Det betyder, at vi ikke benytter os af hårprodukter, der er testet på dyr eller lavet af dyr.

Samtidig lægger vi vægt på at have en rar og behagelig atmosfære, så vores kunder følger sig godt tilpas, når de er til damefrisør eller herrefrisør.

KOMPETENT DAMEFRISØR MED ØJE FOR KVALITET

Der er altid en kreativ frisør i salonen, hvis du får mod på at prøve noget nyt med dit hår. Vi tager hensyn til, hvordan din nye frisure vil komplementere hovedform, øjne og udstråling.

Vi deltager løbende i kurser i ind- og udland, således vi både har viden om det sidste nye og om at skabe det perfekte hår hos den enkelte.

Vi sætter altid dig og dine behov i højsædet, når du er til damefrisør, og derfor kan du være sikker på, at du får en gennemført behandling. Du kan også være sikker på, at vi ikke betjener andre kunder, mens vi klipper dig.

Vi er kompetente og kreative, og vi har øje for kvalitet. Vi brænder i det hele taget for faget som damefrisør, og alle har taget den 4-årige frisøruddannelse, så du kan være sikker på, at vi er kvalificerede til dameklip.

BOOK TID TIL KLIP HOS EN FRISØR MED DIG I CENTRUM

Du kan bestille tid via vores online booking, men du kan også ringe til os på telefon 44 48 01 20. Du kan endvidere kigge forbi salonen i Værløse, når du får brug for en billig damefrisør, eller du skal have lavet håropsætning til et bryllup. Vi glæder os til at se dig!

Bestil tid