HÅROPSÆTNING TIL FEST, BRYLLUP, KONFIRMATION OG GALLA

Hos Dress Hair Design i Værløse ved Farum nær Ballerup laver vi håropsætning for piger og kvinder, som skal til bryllup, til konfirmation, til gallamiddag eller blot til fest.

Vi er detaljeorienterede og følger med i de nyeste trends inden for hår, og derfor kan vi lave den perfekte håropsætning til dig som brud, konfirmand eller noget helt tredje.

ALLE FORMER FOR HÅROPSÆTNING TIL ENHVER ANLEDNING

Vi elsker at arbejde med brudehår og enhver anden form for opsætning af hår. Det kan være klassisk, moderne, ekstremt eller diskret. Vi finder på en håropsætning, som komplementerer hovedform, øjne og udstråling samt tøj og anledning. Vi ser håropsætning som en kunstform – det at opsætte hår er ligesom at tegne et hus, hvor vi er arkitekten. Det er naturligvis helt på dine præmisser, så du får lige den frisure, du ønsker.

Vi lægger vægt på at have en rar og behagelig atmosfære i frisørsalonen, så både kunde og frisør har det godt, når vi skal finde frem til den helt rigtige opsætning. Frisuren skal være “one of a kind” og helt unik, men det allervigtigste er, at du føler dig godt tilpas.

Vi kommer løbende på kurser i ind- og udland, således vi kan følge med i tidens trends og det sidste nye inden for mode og håropsætning. Dermed kan du være sikker på, at du er i hænderne på en kvalificeret og kompetent frisør. Vi har naturligvis taget den 4-årige frisøruddannelse.

RING TIL OS ELLER BESTIL TID TIL OPSÆTNING AF HÅR

Du kan bestille tid via vores online booking, men du kan også ringe til os telefon 44 48 01 20 for at stille spørgsmål til os, vores priser og om håropsætning. Vi glæder os til at se dig!

Bestil tid