HERREFRISØR DER ALTID ER MED PÅ DE NYESTE TRENDS

Dress Hair Design i Værløse nær Farum og Ballerup er en billig og detaljebevidst herrefrisør. Vi bruger naturligvis skandinaviske produkter til skandinavisk hår i vores salon, hvor vi har fokus på at være en imødekommende herrefrisør og damefrisør. Derudover er vi en vegansk frisør, hvilket betyder, at vi ikke benytter os af hårprodukter, der er testet på dyr eller lavet af dyr.

KOMPETENT OG KREATIV HERREFRISØR MED FOKUS PÅ KUNDEN

Vi går meget op i vores herrearbejde, og derfor er vi løbende på kurser for at være med på den sidste nye mode. Vi sætter naturligvis dig og dine behov i højsædet, og vores fokus er, at du skal have en god og gennemført behandling, når du er til herrefrisør. Derfor betjener vi naturligvis ikke andre kunder, mens vi klipper dig.

Vi er klar over, at mænd og kvinder kan være forskellige, og nogle mænd er til et hurtigt herreklip og det ”nemme” hår, mens andre ønsker at prøve noget nyt, eller som er til det mere avancerede herreklip.

Uanset hvad, klarer vi opgaven for dig, så du opnår lige det resultat, du ønsker.

Vi er kompetente, kreative og har øje for kvalitet. Vi brænder for faget som herrefrisør og har taget den 4-årige frisøruddannelse. Dermed kan du være sikker på, at vi er kvalificerede til at svinge saks og kam over dit hår.

BOOK EN TID TIL HERREKLIP HOS DIN FRISØR ALLEREDE I DAG

Du bestiller tid via vores online booking, men du kan også ringe til din frisør på telefon 44 48 01 20. Du er derudover altid velkommen til at kigge ind forbi din herrefrisør i salonen i Værløse.

Vi glæder os til at se dig!

Bestil tid